FULLCOM´s hold af specialister

Joost AlexanderJoost Alexander. Skuespiller/Udviklings- og proceskonsulent. Uddannet på Cantabile2, egnsteatret i Vordingborg. Konsulentuddannelse fra Artbizz og DISPUK. Tilknyttet egnsteatret i Vordingborg som skuespiller, underviser, træner og instruktør indtil 2000. Siden 2003 hovedkraft i udvikling af interaktive koncepter for kommunikationstræning. Forfatter, instruktør og træner af Forumteater, kursusleder på lederkurser og medarbejderkurser, konsulent i ledertræning og medarbejderudvikling.Thomas BjergThomas Bjerg. Journalist, underviser og forfatter. Fra 1997 til 2001 nyhedsreporter på Jyllands-Postens Københavnsredaktion. Tidligere Berlingske Tidende. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Kursusleder siden 2001 for Journalisternes efteruddannelse Update på kurser som Journalistisk Håndværk, Skriv Journalistisk, Journalistisk Metode og Klummen som journalistisk legeplads. Underviser desuden i Mediekontakt. Medforfatter til bogen Anklageren – En sag for Stürup, udgivet 19. april 2010.CNE portræt 2012Christian Nicholas Eversbusch. Cand.mag. i retorik, kommunikationsrådgiver og taleskriver. Træner virksomhedsledere og offentlige personer i oplæg, præsentation og i at holde taler - og underviser embedsmænd i at skrive talerne. Afholder kurser i bl.a. debat og argumentation og i formidling af sundhedsfagligt stof. Er tekstforfatter og medudgiver af sprogtidsskriftet Budstikken samt leverandør af retoriske analyser af vigtige (især politiske) taler til internetavisen Altinget. 


Henrik-HjertholmHenrik Hjertholm. Fotograf, redigeringstekniker og underviser. Har over 20 års erfaring med film- og TV mediet. Har undervist 6 år på film og TV uddannelserne på Københavns Tekniske Skole. Er selvudlært og har deltaget i diverse kurser og efteruddannelse. 
 

 
Morten HjertholmMorten Hjertholm. Instruktør, producer, fotograf og redigeringstekniker. Har arbejdet med film, video og tv gennem mere end 30 år. Uddannet på filmskole i London og har gennemført to års studier på Filmvidenskab, Københavns Universitet. Herudover diverse selvstudier og efteruddannelse.Jesper Troels Jensen fotoJesper Troels Jensen. Retoriker, underviser og foredragsholder. Træner og rådgiver topchefer i landets største virksomheder og organisationer. Farverig foredrags- holder om retorik på konferencer, til netværksarrangementer og andre steder, hvor kunsten at overbevise er på dagsordenen. Administrerede i begyndelsen af 1990´erne over 100 andelsboligforeninger og har som direktør i ejendoms- administrationsselskabet Kuben deltaget i flere hundrede generalforsamlinger, hvor præsentationsteknik ofte var en mangelvare. Medforfatter til bogen “Talerteknik – en håndbog i retorik”.

Bodil Kofoed 2Bodil Kofoed. Journalist, kommunikationsrådgiver og erhvervscoach. Nyhedsjournalist, vært og politisk reporter på Christiansborg for DR-Nyheder, Radioavisen og TV-Avisen. Redaktør af TV-debatprogrammer med bl.a. undervisning og forskning som specialer. Nyhedsredaktør og vært på TV-Kanal2. Kommunikationsrådgiver i Forsvarskommandoen/Projekt Nyt kampfly. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole: Journalistik og strategisk kommunikation. Master i personlig kommunikation og psykologi fra Middlesex University. Diplomuddannelse i business coaching & psychotherapy fra ID Academy.

 
Jørgen 1Jørgen Kaarup. TV-journalist, redaktør og medietræner. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Mange års erfaring fra nyhedsjournalistik og undersøgende journalistik på DR-TV. Projektledererfaring fra store, tværmedielle projekter. Bl.a. fra samarbejdet mellem Danmarks Radio og JP om de danske øer: Omfattede avisartikler, web og web-TV. Rådgivningskompetence og ledelseserfaring som redaktør i DR og som underviser på Danmarks Journalist og Mediehøjskole. Interviewerfaring. Projektanalyse-erfaring. weberfaring og erfaring som redaktør af blad og hjemmeside for Jydsk Tækkemandslaug. Forfatter til flere bøger om tækning.


PallePalle Aarøe. Skrivende journalist og redaktør. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Reporter, Amtsavisen i Randers. Senere lokalredaktør i Bjerringbro og Auning for samme avis. Reporter på B.T. i København. Senere redaktionssekretær samme sted. Redaktionssekretær på Aktuelt og Søndags Aktuelt i Hillerød. Redaktionschef på Det fri Aktuelt og redaktionssekretær på SiD Fagbladet. Forfatter til bog med portrætter af 10 faglige tillidsrepræsentanter.